Prachtig energiezuinig duplex appartement met tuin

Stationsstraat 23, 9840 De Pinte

120 m²
2
2
400 m²
25 m²
€ 1.250

Ref. 5945601

Beschrijving

Ontdek dit prachtige ruime appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers, voorzien van luxe voorzieningen zoals een sauna, domotica en alarm. Geniet van de zonnige tuin en de drie terrassen, en ervaar het gemak van een privatieve lift en een garage. De ruime living met open keuken biedt een uitnodigende ruimte voor ontspanning en entertainment. Bovendien is het appartement energiezuinig met een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming, waardoor u niet alleen bijdraagt aan het milieu, maar ook geniet van lagere energiekosten. Deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en milieubewust wonen.

2 slaapkamers en 2 badkamers

Sauna

Energiezuinig

Grote zonnige tuin

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

Tuin

Parkeren

Terras

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
120 m²
Terras 1
25 m²
Tuin
400 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

exterieur foto

Exterieur

Geniet van een prachtige zonnige tuin met een serene vijver, compleet met twee terrassen waarvan één overdekt, ideaal voor ontspanning en buitenleven.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Ervaar luxe in zijn puurste vorm met domotica, een geavanceerd alarmsysteem en een verkwikkende sauna voor het ultieme comfort en welzijn.

energie foto

Energie

Energiezuinig wonen met een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming, waardoor u niet alleen bijdraagt aan het milieu, maar ook geniet van lagere energiekosten.

energie foto

Ligging

Ideaal gelegen bij het station van De Pinte, biedt dit pand ultiem gemak voor pendelaars en een vlotte toegang tot het openbaar vervoer.

" Een thuis waar men helemaal tot rust kan komen"

— Brigitte Desloover

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting